Menu

https://oyascuisine.com/modules/mod_image_show_gk4/cache/Slides.slide_oya_lezzet_duraklarim02gk-is-690.jpglink

Content

Dubb Hint Restoranı

Hint kültürünü modern bir şekilde yansıtan muhteşem boğaz manzarası eşliğinde keyifle bol baharatlı Hint yemeklerini tadımlayacağınız klas bir mekan burası. Hintli Executive Chef  Manoj Kumar Hint mutfağının çeşitlerinden en güzel örnekleri hint yemeklerini sevenler için hazırlıyor burada. 19 yıllık bir tecrübe sahibi Mehmet ve Ahmet Aras kardeşlerin kurucusu olduğu bu restoran yeni tatları tanımak ve Hint yemeklerini severler için bulunmaz bir mekan.

Servis elemanları titiz ve özenli. Güleryüzlü ve enerjik. Yemek menüsü çok kapsamlı. Hem rengarenk hem de lezzetli. Acı sevenler için de bulunmaz bir mekan. Soğuk ve sıcak başlangıçlar, ara sıcaklar, ana yemekler tatlı ve Hint çayı seçenekleri var. Et severler olduğu kadar Vejeteryan beslenenler için de bulunmaz bir fırsat Dubb.

Ben Hint mutfağını ilk kez denemek isteyenler, bol baharatlı ve farklı lezzet arayanlar için de İstanbuldaki en uygun mekan olduğunu düşünüyorum. Porsiyonlar doyurucu, menüsü çok zengin. Fiyatlar boğaz manzaralı mekan, kaliteli yemek seçeneği de göz önüne alınırsa oldukça uygun denilebilir. İki kişi rahatlıkla tabi seçimlere de uygun 150 tl ödeyerek tatmin olmuş bir şekilde buradan ayrılabilirsiniz.

Benim tadımladıklarım arasında en sevdiklerime gelince soğuk mezelerden Samosa (hint böreği) Hera Mater Ke Shami (naneli bezelye püresi) sosları eşliğinde çok güzeldi.
Ara sıcaklarda Shunhari Shikh kebab (yağsız tandır kebab kuzu kıyma) salatalarda  Crunchy Aloo Chat( hint baharatlı avakado ve patates küpleri), ana yemekte Murg Makhani (tavuk köri) Shahi Subj Biryani ( sebzeli pilav) ve unutulmaz Paratha (teteyağlı katlı ekmek), tatlılarda da Anjeer ka Halwa ( incir ve kuru meyveli helva) çok lezzetliydi.

Defne yaprağı ve zencefil aromalı sütlü Hint çayı ile  damak tadımıza son noktayı koyarken bir keyifli mekan daha keşfetmenin zevkine vardım.

Adres: Hilton İstanbul Bosphorus
Hilton Oteli Harbiye mahallesi Cumhuriyet Caddesi No : 50 Şişli
tel: 0212 900 2634

 

 

Baglan veya Yeni Kayit

fb iconLog in with Facebook