Menu

Content

Tarçın Events İle Wish More Hotel İstanbul Menü Tadımı

Bir yemek ve mekân yazarı olarak sık sık davetlere katılıyorum. Özellikle İstanbul gibi hem turizmin hem kültür ve sanat etkinliklerinin hem de iş dünyasının nabzının en kuvvetli attığı bir şehirde yeni  “mekân” keşfetmeniz hiç zor olmuyor. Beklenmedik ve güzel sürprizlerle karşılaşıyorsunuz bazen. Normalde evinizden çok uzakta ve işiniz düşmediği için pek gitmediğiniz bir yerlerde, olağanüstü hizmet kalitesiyle, servisiyle, dekorasyonuyla, profesyonelliğiyle sizi şaşırtan, daha önce keşfetmediğinize hayıflandığınız mekânlar karşınıza çıkıveriyor. İşte böyle yerleri bulmak beni müthiş keyiflendiriyor. Bugün sizlere bahsedeceğim mekân, “Wish More Otel”  işte böyle bir yer.

Anadolu yakasında oturan ve iş hayatı boyunca da hep bu yakada olan biri olarak çok aşina olmadığım Bayrampaşa’da bir oteli keşfetmek açıkçası hiç aklıma bile gelmezdi. Oysaki “Wish More Otel” gerçekten de keşfedilmeye değer, çok başarılı bir “ev sahibi”.  Üstelik havaalanından otele metroyla 15 dakika gelebiliyorsunuz. Yani ulaşım açısından da çok avantajlı.

Peki, bu güzel otelle yollarımız nasıl kesişti? Her zamanki gibi kaliteli, özenli bir 'Tarçın Events' organizasyonu davetlisi olarak Wish More’da menü tadım gecesindeydim. Forum İstanbul yakınında yer alan otele adım atar atmaz sade ama çok zevkli, modern ve konforlu bir tasarımla donatılan, ferah bir mekân yaratıldığını gördüm. Bizler, basın ve bloggerlar için 15.ci katta Kral Dairesi’nde beyaz çiçekler, aynalı tepsi üzerinde gümüş mumluklarla hazırlanan sade ama göze hitap eden yemek sofrasında, her birimiz için 'letsgoparty' organizasyonu tarafından isme özel olarak hazırlanan yerlerimizi aldığımız zaman özenli bir ortamda keyifli saatler geçireceğimi de anladım.

Tadıma geçmeden önce Sn. Köksal Dehmen ve Mutfak Şefi Serdal Kurt bizlere otel konsepti ve özellikleri ile ilgili kısa açıklamalarda bulundular. 2016 yılında 2000 m2’lik alanda hizmete giren otelde 29 süiti ile toplam 198 oda, 7 toplantı salonu ve bir konferans salonu, balo salonu, açık etkinlik alanı, Fitness ve Spa salonu, restoran ve bar var (deneme imkânım olmadı ama otelin fitness salonunu kullananlar öve öve bitiremiyor). Otelin genelinde estetik ve konfor ön planda geliyormuş.

Soframıza gelince; geceye Bruschetta, Vişneli Yaprak Sarma, Acılı Ezme, Taze Naneli Haydari, Mini Patlıcan Pilaki, Marine Somon, Ezine Beyaz Peynir, Kaşar Peyniri, Domates ve Salatalıktan oluşan, özenle hazırlanmış bir menü ile başladık. Vişneli yaprak sarma benim favori başlangıcım oldu.

Ara sıcaklarda çok lezzetli "Asma Yaprağında Domates Soslu Levrek" vardı. Daha sonra servis edilen 'Buğday risotto üzerinde Fırında Mantar Soslu Dana' yine özenli ve lezzetliydi.

Geceyi son zamanların en sevilen tatlılarından 'Karamel Soslu Triliçe' ve Türk Kahvesi ile noktaladık.

Bu güzel ve anlamlı gecenin yaratıcısı Tarçın Events kurucusu sevgili Fatma Samsa Yılmaz ile emeği geçen Letsgoparty, fotografçı Seher Kunduroğluna, nazik jestleri için de yine Wish More Hotel başta olmak üzere Zara Tuz, Keramikashop ve Cook Mutfağına içten teşekkürler. 

İstanbul’a gelen tanıdıklarıma gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğim bir otel keşfetmiş olmaktan dolayı çok memnunum. Elbette İstanbul’da yaşayanlara da çeşitli organizasyonları için gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğim bir otel Wish More. Bir oteli tercih edilir kılan, iyi yapan şey sadece mimarisi, konumu, kullanılan malzemelerin kalitesi, rengi, şekli değildir. Çalışan personeli bir mekânı vazgeçilmez kılar. O yüzden bu organizasyonda tüm gece boyunca bizlere son derece profesyonel anlayışla ile hizmet veren otel personeline de içten teşekkür etmek isterim.

Yeni mekânlarda buluşmak üzere.

 

 

Baglan veya Yeni Kayit

fb iconLog in with Facebook