Menu

Content

Yetişkinlerin Dondurması Magnum

Dondurma genelde çocukların çok sevdiği, yazın sıcak günlerinde serinlemek için yenilen, ayrıca ebeveynlerin de çocuklarına sütü sevdirmesi için yedirilen, birçok çeşidi bulunan bir tatlı çeşididir. Yetişkinler için özel olarak üretilen Premium ve çubuklu ilk dondurma ise Magnum dondurmalarıdır. 1989 yılında ilk kez Almanya’da bitter çikolatası, kendine has şık formatı ve eşsiz dondurmasının bir araya gelmesiyle satışa sunuldu. Tüm dünyada bir efsane haline gelen Magnum dondurması 1994’de ülkemizde satışa sunulmuş ve daha ilk zamanlarında büyük ilgi toplamıştır.


Türkiye’nin şımartan markaları arasında yer alan Magnum, hedeflediği konuma yükselmiş ve bu listede adını en yukarlara çıkarabilmiştir. Hazzı doruklarda yaşayanlar için, pek çok çeşidi bulunan Magnum’un 1989 yılındaki ilk ve en çok bilinen lezzeti CLASSİC’in ardından 1992 yılında bir diğer sevilen lezzeti, Magnum BADEM, Magnum ÇİFT ÇİKOLATA ve diğer lezzetleri yarattı.

2002 yılında Magnum SÜTLÜ ÇİKOLATALI ve YOĞURTLU çeşitlerini tüketiciye tanıttı. Bu süreç içerisinde Magnum KARAMELLO ve Magnum FINDIKLI da ailenin yeni üyeleri oldu. 2004 yılında Magnum WINNER’i Türkiye’de tanıttıktan sonra, Elizabeth Hurley Magnum’un yeni reklam filmi için Türkiye’ye geldi.

Dünya’da ve Türkiye’de pek çok kampanya imza atan Magnum 2010 yılında dondurmanın tanımı tamamıyla değiştirecek olan, Dünyanın ilk altın renkli dondurması Magnum GOLD’u ‘’Bazı şeyler altından değerlidir’’ sloganıyla tanıtarak tüm zamanların en büyük dondurma macerasını da başlatmış oldu. Magnum 2010 yılında dünyada yine bir ilki başlatarak, Magnum hazzını evde de yaşamak isteyenler için özel olarak hazırladığı, 6’lı paketlerdeki yeni Magnum MINI’yi tanıttı.

Yine 2011 yılında bir ilke imza atarak, özel kutusunda ve harika görünümüyle Çikolata-Brownie ve Badem-Karamel lezzetlerinin bir arada toplandığı enfes tadıyla Magnum TEMPTATİON’u tanıttı. 2012 yılında çikolata sevmeyenleri bile sevdirecek, hazzı daha uzun süren Magnum INFINITY ailede yerini aldı ve çok ilgi gördü.Pembe sevenler için PINK NAR, siyah sevenler için BLACK ESPRESSO güzel görünümü ve enfes tatlarıyla bu iki lezzeti denemeden dondurma yedim demeyin.

Bu yazıda Magnum BEYAZ’a yer vermeseydik büyük ayıp olurdu herhalde. Enfes badem tanecikleri, içinde bulunan çikolata parçacıkları ve mükemmel beyaz çikolatasıyla Magnum’un efsanelerinden olan Magnum BEYAZ Türkiye’de en sevilen çeşitler arasında.
Haz peşindeysen ve kendini özel hissetmek istiyorsan, lezzet marketindeki Magnum dolabı kadar yakınında. Senin hazzın hangisi ?

 

 

Baglan veya Yeni Kayit

fb iconLog in with Facebook