Menu

Content

​Dakikalar İçinde Hazır: Kolay Tatlı Tarifleri

Beklenmedik tatlı krizleri ya da aniden gelen misafirler için en pratik çözüm kolay tatlı tarifleri oluyor. Dakikalar içinde hazır hale getirilen pratik tatlılar, çoğu zaman günün kurtarıcısı oluyor. Hazır toz karışımlar, geleneksel ya da dünyaca ünlü tatlıların yapımı için satışa sunulan paketler, meyveli, dondurmalı tatlı tarifleri sayesinde siz de lezzetli tatlılar hazırlayabilirsiniz.

Sağlıklı ve Pratik: Meyveli Kuplar

Mevsim meyvelerinin, çeşitli soslar ve kimi zaman dondurma ile buluştuğu meyveli kuplar, beş dakikada hazırlayıp sunacağınız pratik tatlılar arasında yer alıyor. Küçük küpler ya da dilimler halinde doğranmış meyveler, bir kup içerisine alınıyor ve aralarına krem şanti ekleniyor. Son olarak çikolatalı ya da meyveli bir sosla buluşturulan meyveler, dondurma ile de servis edilebiliyor. Zevkinize göre, sevdiğiniz malzemelerle zenginleştirebileceğiniz meyveli tatlılar, bu yönleriyle kolaylık sağlıyor.

Bir Sos Bir Dondurma: Bisküvili Tatlılar

Kolay tatlı tarifleri arasında bisküvili tatlılar, önemli bir yer alıyor. Genellikle petibör ve kedi dili bisküvilerin kullanıldığı tatlılarda; hazır toz pudingler, pasta kremaları, krem şanti ve kakao kullanılıyor. Sıra sıra dizilen petibör bisküvilerin arasına ve üzerine dökülen krema ile annelerin vazgeçilmez kolay tatlısı bisküvi pastası hazırlanıyor. Kırılmış petibör bisküviler çikolata sos, kakao ile buluşup mozaik pastayı oluşturuyor. Kedi dili bisküvileri hazır tiramisu kremaları ile İtalyanların farklı tatlarını hazırlamanıza olanak tanıyor. Bisküvili tatlılar, hem yetişkinler hem de çocuklar tarafından severek tüketiliyor.

Hafif mi Hafif Sütlü Tatlılar

Midenizi yormayacak, şeker oranı daha az ve hafif sütlü tatlılar, hazır toz karışımlar sayesinde daha da kolay şekilde pişiriliyor. Geleneksel Türk tatlıları arasında yer alan; tavuk göğsü, supangle, kazandibi, keşkül, damla sakızlı muhallebi ve sütlaç Carte D'or'un hazır karışımları sayesinde sadece süt ekleyerek kolayca tatlı yapabilirsiniz. Farklı damat tatlarına özel olarak hazırlanmış 13 çeşit Carte D'or pudingleri dilerseniz doğrudan dilerseniz de kek, tatlı hamur işleri ve bisküviler ile tüketebilirsiniz.

Sadece Dondurmadan Hazırlanan Tatlılar

En kolay tatlı tarifi dondurma ile hazırlananlar oluyor. Carte D'or'un onlarca dondurma çeşidi; meyveliden brownieliye, beyaz çikolatadan bittere, elmalı tarttan cheescake'e pek çok malzeme ile tatlı keyiflerine lezzet katıyor. Bu enfes dondurmaları hazır soslar, kremalar, kuruyemişler ve jöleler tamamlıyor.
Siz de kolay tatlı tarifleriyle kendinizi ya da sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz. Sofralara neşe katacak Carte D'or tatlı tarifleri için http://www.cartedor.com.tr/tarifler/?q=p17 sayfasını ziyaret edebilir, en pratik tarifleri deneyebilirsiniz.

 

 

Baglan veya Yeni Kayit

fb iconLog in with Facebook