Menu

Content

Bodrum Tadında Programında Muğla Yöresel Yemekleri

Kent ekranlarında bu akşamdan itibaren lezzet ve sohbet dolu bir program başlıyor. Bu akşamın konuğu olarak ben de Muğla'dan iki yöresel yemek, Bademli Köz Patlıcan Çorbası ve Alaca Pilav tarifimi sizlerle paylaşıyorum.

Aslı Mutlu tarafından sunulan bu “Bodrum Tadında” adlı yemek ve sohbet programı, 18 Kasım Çarşamba günü ilk bölümü ile Kent TV ekranlarında yayınlanmaya başlıyor. Her Çarşamba saat 20:30’da Kent TV ekranlarında yayınlanacak olan programda Aslı Mutlu, bölgemizin yöresel ve günümüzün modern tarifleri ile izleyenleri bir lezzet yolculuğuna çıkarmayı hedefliyor.

Program Bodrum’un özel ve dikkat çeken mekanlarından birisi olan “Erenler Restaurant” mutfağında çekiliyor. Bodrum’da yetişen ürünler ile geçmişte yapılan yemekleri yeniden hatırlatmayı ve bu tarifleri anlatırken birbirinden değerli konuklarıyla seyirciye güzel vakit geçirtmeyi amaçladıklarını ifade eden “Bodrum Tadında” adlı programın sunucusu Aslı Mutlu, program ile ilgili şu bilgileri verdi; “Keyifli bir yemek programı yapmaya başlıyoruz. Burada amacımız Bodrum’da yetişen ürünlerin geçmişte kullanımlarını hatırlamak, bu geçmişte olan kullanımların bugünkü modern tariflere nasıl taşındığını gözlemlemek ve öğrenirken güzel vakit geçirmek.”

 

 

 

Baglan veya Yeni Kayit

fb iconLog in with Facebook